Velkommen til Posthallen Restaurant

Når du først velger å gå ut for å spise middag, gjerne med noen du ønsker å tilbringe litt kvalitetstid med, så er vi her på Posthallen Restaurant veldig klar over hvor viktig det er at omgivelsene er så optimale som mulig. Det finnes overraskende mange i restaurantbransjen som tror at kun det som serveres er viktig, og ikke innser at dette er bare en del av opplevelsen det skal være å gå på restaurant. På Posthallen restaurant er ditt helhetsinntrykket vårt viktigste fokus, vi ønsker at du skal være strålende fornøyd med alt helt ned til den minste detaljen. Det er vår jobb, din er å kose deg!

I Posthallen Restaurant sine lekre lokaler kan du nyte utsøkt mat og drikke med den eller de du aller helst vil tilbringe tid sammen med, og vårt kjøkken har som mål å vise både nordmenn og besøkende alt hva smakfulle nordiske råvarer kan by på. Nå som jula nærmer seg har vi selvfølgelig tilpasset menyen slik at den inneholder alt du måtte ønske av tradisjonell julemat, og vi har også gode tilbud hvis du ønsker å legge julebordet til Posthallen Restaurant.

Posthallen Restaurant – for alle anledninger

Posthallen Restaurant har mulighet til å arrangere større arrangementer som for eksempel bryllup, konferanser, osv. for opptil 800 mennesker i selve posthallen, så her er muligheten mange! Du har også muligheten til å besøke Posthallen Bar, hvor meny og miljø er deilig avslappende og uformelt. Med Posthallen Restaurant sin sentrale beliggenhet i Oslo sentrum, vår ærverdige lokaler, utsøkte meny og profesjonelle medarbeidere, er vi sikre på at du kommer til å sette stor pris på at du valgte oss. Vi på Posthallen Restaurant tror at en god latter og en god middag forlenger livet, og vi gleder oss til å ta imot deg og dine til en hyggelig opplevelse.Posthallen Restaurant ønsker deg velkommen til bords!