Skrapelodd ble til god middag

Vi hadde en morsom gjest her på restauranten forrige uke, en ung herre som hadde tatt med seg hele kompisgjengen på middag. Det er for så vidt ikke så unormalt, men han som hadde invitert med seg alle vennene sine betrodde til en av våre servitører at han hadde gjort dette for å feire. Han hadde nemlig vunnet en god del penger på skrapelodd på nettet! Dette synes vi var såpass morsomt, og ikke minst hyggelig gjort av vinneren som inviterte med seg vennene sine for en bedre middag, at vi fikk kastet oss rundt å laget en gratulasjons-kake som overraskelse til dessert. Denne historien kunne stoppet der, men i dag fikk vi et brev fra den nevnte mannen hvor han skrev at som takk for service, herlig mat, og ikke minst kaken – så ville han gi noe tilbake. I konvolutten lå det en bunke skrapelodd, så nå blir det flere små interne konkurranser her på restauranten fremover med skrapelodd som premie!

Det er over 100 år siden staten forbød pengespill i Norge, og opprettet et eget statlig drevet lotteri for å beskytte borgerne mot «lykkespillenes fordervelighet», men etter internettets fremvekst har vel det monopolet forsvunnet for godt. Å kjøpe skrapelodd som en del av gaver o.l. er jo også vanlig i Norge, men nå har også dette har blitt en del av tilbudet på nettcasinoer. Det finnes en hel rekke forskjellige typer skrapelodd, men forskjellige typer temaer og gevinster.

Skrapelodd er tilfeldigheter, god service er konstant

Så hvorfor ikke prøve lykken selv? Skulle du være så heldig at du vinner på et skrapelodd, både på nettet eller i kiosken, så er du hvert fall hjertelig velkommen til å feire begivenheten er på Posthallen Restaurant. Det gjelder jo selvfølgelig alle andre typer feiringer også, vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at våre gjester skal få en optimal opplevelse. Og kommer du på besøk til oss og ser et bord hvor det virker som at alle kjenner alle servitørene, så har kanskje en av våre medarbeidere vunnet stort på et skrapelodd som vår gavmilde gjest sendte oss!

Skrapelodd kan gi gevinster, og gevinster kan feires hos oss